cookies Custom

Uporabljamo piškotke (majhne tekstovne datoteke, ne kekse) Pokaži več

Naša spletna stran uporablja osnovni t.i. sejni piškotek, ki je del platforme, na kateri deluje in je izbrisan, ko zapustite našo spletno stran ali zaprete vaš spletni brskalnik. Je nujen za delovanje v določenih predelih in ne shranjuje nikaršne osebne podatke.


Kaj delamo

V Centru Naprej izvajamo različne storitve in programe dolgotrajne rehabilitacije, namenjene osebam s pridobljenimi  možganskimi poškodbami,  njihovim svojcem in preventivnemu delovanju v širšem družbenem okolju. Za vključene uporabnike je storitev brezplačna. 

Uporabnikom omogočamo:

  • socialno-varstveno storitev VARSTVO, VODENJE IN ZAPOSLITEV POD POSEBNIMI POGOJI ,  
  • zdravstvene storitve - ZDRAVSTVENO NEGO III
  • ter druge dodatne programe.

Celovit multidisciplinaren strokovni pristop temelji na spoštovanju, sodelovanju ter individualnosti posameznika. Izvajamo tudi preventivne, izobraževalne in svetovalne programe.

Naši cilj je doseči najvišjo možno stopnjo samostojnosti oseb s pridobljenimi  možganskimi poškodbami, njihovo aktivno vključevanje v življenjsko okolje, delovno okolje, razbremenitev njihovih družin, pomoč pri vključevanju v skupnost in družbeno življenje- torej nekdaj samoumevne stvari ponovno narediti za vsakdanje.